❤1st Time Kena Tag❤

haha..ini la kali pertama aku kena tag..besala aku ni newbie bah jadi segala-galanya adalah pertama buatku..aku jakun ni sekarang hahaha...mengulu kamu nda ku kesah...kekeke..nda aku mati kena ulu aku mati kalau sampai ajal haha..jadi orang pertama yang mengasi tag aku ni orang satu daerah ku BELURAN yang tercinta, kasi promote dulu dia..best tu blog nya kalau kamu nda follow dia maknanya teringgal keretapi sudah kamu..haha..dan yang bestnya satu bangsa bah kami TIDONG mari...jom jalan2 diblognya MsLina

Percubaan aku menjawab soalan mautnya...

Apakah yang sedang anda lakukan 30 minit yang lalu?
memintal-mintal rambut sambil tengok tv lepas tu makan kacang ketawa

Dua jam yang lalu?
makan tengahari sama lakiku berlaukkan ikan talapia masak asam pedas (sengaja aku mengasi tau supaya clina berselera makan)

Anda suka?
berkhayal berangan-angan mo jadi superwoman..
Minggu lepas?
kena jemput BBQ dirumah kawan lakiku..sambut chinese new year kunu' tapi teda angpau (mengharap)

3 Lagu yang anda boleh dengar berulangkali
Melda Ahmad-Kimia
Ayumi Hamasaki-Voyage
Tila-Rela

3 Binatang yang anda tidak suka
Lipas
Labah-labah
Pesisang (kumbang kecil yang berbau tu..klu dikg aku panggil saming)

Lima fakta tentang anda
Kuat marah tapi cepat sejuk
Suka menyimpan & berdendam 
Jahat *klu org jahat sama aku baru aku jahat haha
Kurang kesabaran
Cepat bersimpati dan mengasihani orang.
Tahun depan saya mungkin..
Mo pregnant lagi tambah rakyat *haha

Saya tidak reti
Mo kasi puas hati semua orang dan terima seadanya aku

Saya pandai
Buat kuih raya sama kek..mo order call no ni 0162345678 klu mo tercekikla tetamu kamu haha..

Kawan saya
Dari pelbagai bangsa..agama..

Saya ada
Famili yang cukup menyayangi saya..

Saya seorang
Surirumah yang comel *perasaan*
Chef untuk my hubby.
Shopholic guna duit lakiku.
Bakal jadi ibu yang cute *perasaan*

Adik saya
c mimi digelar c kudingking sebab slim yang amat sgt.

Saya tidak pernah bosan dengan
duit, tidur, makan, jalan-jalan

Bilakah pertama kali anda bercinta
masa ku form 5 baru aku bercinta..
aku nda cantik bah ndada org mo mengurat aku..huhu

Perkara yang orang selalu tidak percaya tentang anda
masa zaman aku jadi penganggur terhormat, bila orang tanya aku kerja apa? aku jawab diam2 dirumah belum ada kerja tapi orang yang bertanya nda percaya..berabis juga bertanya mo tau aku kerja dimana..bagus aku menipu percaya lagi itu orang..
Saya rindu
Keluargaku, masakan mamaku, bebelan mamaku

Saya tidak sabar
Babyku keluar menengok dunia dan menghuru-hara kan aku sama lakiku..sama neneknya n datuknya

Lima laman yang anda selalu layari
Blogku
Facebookku
Beautifulnara *gosip artis*
Blog teman2ku
Mudah.my

Siapa yang kena jawab tag ini selepas aku???
 Nina (my kazen and org pertama follow aku, nda lama lagi naik pelamin haha jawabmu)
Ana Bulat (org ke2 follow aku n cucu kesayangan Hj Sudin hehe jujur klu jwb nda2 propaganda ya)
Lel (kawan smasku yang pertama follow aku)
Izalis (sengaja aku kasi busy ko haha)

Note:Akhirnya siap juga aku buat..1st time ni huhu!! penat otakku berfikir haha!! anywy lina tq sudi mengasi tag sia..yang aku tag tu jaga kamu klu nda buat..paksaan ni haha..nda bah men2 saja trplg sama kamu la.





7 ulasan:

Lina berkata...

haha..pengenalan tentang aku tuh ba..haha..siap ada bangsa sm tempat lahir lagi..proud tidong ba nih kita! haha..wlu d mana bepijak masi ingat d mana tembuni kita d tanam..ada ngam ka? hahaha

gdiamy1 berkata...

hai...selamat dtg ke dunia blogging....

izaLis™ berkata...

hhaha... d tagnya aku..insyaallah rine..nda jg busy ni..akan ku jwb tag mu itu..heeeeeeeee~

Sharienz Sz berkata...

lina-palingku sukung tu..tembuniku ditanam dbwh pokok rambutan dsg ngka haha..

gdiamy1-makasih saya newbie didunia blog..sila tunjuk ajar ya.

izalis-ku tunggu zah haha..

AcHiDa berkata...

rien>ajar aku camna mau balas...kihkih....
x pandai aku...sdeynya...

nelly berkata...

hehe .nice tag and nice entry !
=)

Sharienz Sz berkata...

ngee..segannya cik nelly dtg brtndg ke pondok buruk saya ni..

thanks cik nelly..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...