Saya Nak Join Bloglist Siti Manis

Salam semua jom g shopping ngeh..emoticon01

tengah buat apa tu? belum bangun yea..maklumlah sunday morning!! angry

Hari ni ada masa free so aku nak membzkan diri nak join contest2 ker bloglist2 ker..apa jer la yang berkaitan sewaktu dengannya..

so hari ni "Saya Nak Join Bloglist Siti Manis" cute girl

syarat yang pertama-tama nya korang kena letak banner comey ni n jadi follower Cik Siti okey!!




lepas tu korang link kan la ke blog Cik Siti emoticon14 mudahkan..
*note-klik comey2 banner tu yea klu nak join*
agar anda lebih faham syarat2 yang diberi oleh Cik Siti

Cik Siti saya nak umumkan ni hehe saya nak join bloglist kategori "UMUM" bolehkan..emoticon08

Oh yea kalau nak join jangan fikir panjang esok dah tarikh akhir

28 February 2011

okey hari ni aku nak tag
Nyonya Sabah

Dah siap yea!! emoticon13




Photobucket

2 ulasan:

Siti Noraisyah berkata...

Thanks join.. ^^
lepas 28hb baru Siti masukkan dalam bloglist ye..
Pasni kene aktif berblog tau.. ^^

Sharienz Sz berkata...

Makasih cik siti..
doraemon dah bg ubat aktif fast..
mesti kena aktif ngeh..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...