"1st GiveAway by AnnaLeeya's Family"

Selamat petang teman2 Bunny

**jangan bosan erh..x payah terangkan pun korang mesti tau aku tengah buat apa hehe**

Aku nak join contest & GA dari :99:Puan Anna
cepat click nanti terlambat emoticon07

Happy family tu..larian pantai tengok girl



Okay lepas tu korang kenala jadi follower Puan Anna supaya senang nak tau update..ingat tu!!

Tarikh tutup
12 March 2011 @ 5.00 pm

note*klu nak menang korang bagi gula2 dekat anak2 Puan Anna sebab anak dia yang buat cabutan bertuah tu ngee mush


Photobucket

5 ulasan:

kay_are berkata...

gud luck!! anak die yang wat lucky draw?? memang xde harapan r saye kalau gne lucky draw T_T

tomato berkata...

wee~cayok2 ! teringat dolu rajin join..hehe

laling, ceq nk bg tahu skit,jangan marah ek..huu

blog laling lambat lah loading..apa kata sha check balik berat blog and kurgkan lah apa yg patut..huu jgn mara tau ..hehe :)

Sharienz Sz berkata...

@ kay are
tq yup anak dia yg wat lucky draw..cubala kay are mn tau bertuah..hehe :)

@ tomate
x mara cuma rasa nak gigit cik tomate..haha!! xla lg suka ada yg nak advse blog sha..yeke? erm nti sha check balik..tima ksh!!:)

Zue AnnaLeeya berkata...

salam... mekasih join yer... bagilah gula2 tuh... mana tau anak2 akak akan cabut nama Sharienz... hehehe...

gud luck yer...

Sharienz Sz berkata...

@ akak zue

ngee..itu dah kira rasuah haha!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...