Ben Ashaari - Blogger Ikut Negeri Kelahiran

Salam bicara ^^

**1st time join segmen dari Ben Ashaari <--blogger famous amous ni followers ribu-ribuan tapi hati aku melonjak-lonjak nak join**mesti bestttt ^^

klik banner nak join wokey!!

BANNER BEN ASHAARI

Latar belakang saya 

--> berumur 20tahun pada tahun 2007
--> 2orang adik beradik dua2 bunga
--> Isteri kepada "Encik Mohd Ishak Wajimin"
--> bakal bergelar ibu
--> Beluran is my birthplace

gambar pinjam dari club "Beluran"

"Disinila saya membesar dengan sihat"

Profesion Sekarang

-->Masterchef cook untuk mr.hubby
--> Cleaner untuk my home
--> Maid untuk my sweethome

Blog Favourite

--> semua blog2 saya suka sebab saya tak mengkelaskan pergaulan dalam berblogging
--> yang penting happy

Blog Yang Saya Tak Suka Masuk

--> semua blog saya terjah tak kisah la dia pasang lagu autoplay ker apa ker hehe
--> masing2 ada hak untuk berblog so hormat privasi org :)

Impian

--> nak juga follower ribu riban mcm bro ben ni
--> blog ni warisan paling bernilai untuk anak cucu cicit "Sharienz Sz"


3 ulasan:

kay_are berkata...

ye ke? rupenye dah berkawin.. ingat kan masih single.. hee

QueenImah berkata...

salam perkenalan dari sabah...
bangga kan menjadi blogger sabah..
=)

pRiNCe berkata...

selamat berkenalan ye....
sy blogger kl...
jom jadi member nak??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...