"Cool Wif Sunglass!"

Selamat petang teman sekalian ^^

**sebok nak join juga..ni la nama nya kerja last minute!! huhu. Sebenarnya dah lama nampak contest ni tapi terlupa pula..nasib mommy pinky buat alert so teringat balik n tanpa buang masa nak join sekarang jugak!!

adik-adik sekalian jangan contohi perangai last minute ni yer!!
okay stop melalut disitu berbalik kepada tujuan ^^


"contest ni sempena befday ayah mommy pinky'
Happy Befday
semoga sihat walafiat dan murah rezeki

klik banner comey tu kalau nak join..free aje..tak perlu bayar yang penting jari anda sihat untuk tekan keyboard wokey!! lepas tu baca syarat2 yang diperlukan dengan tenang!!

gambar yang saya pertaruhkan



tag friend

7 ulasan:

mish lily berkata...

sha!! lily dtg sini..sory, jaraang sggah..broadband seloooow benor :(
anyway,gudluck!!

mish lily berkata...

sha!! lily dtg sini..sory, jaraang sggah..broadband seloooow benor :(
anyway,gudluck!! *gorgeous betui blog lumut nih!!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

pinky momma dtg melawat..tenkiu sudi join..all da best ya =)
stay tune..more make up & beauty tips wif pinky momma!

Sharienz Sz berkata...

@mish lily

thanks lily!! huhu sha dgr2 pun brdband dkt m'sia ada prob..

Sharienz Sz berkata...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥

thanks pinky momma sempat terjah jg :)

kay_are berkata...

gud luck!! x sempat nak join T_T

Sharienz Sz berkata...

@kay_are

thanks kr :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...