Gegar Blogger Baru

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

jeng..jeng..kesukaan mo ikut segmen BA!! disebabkan aku terlebih kelayakan untuk join ni so tiada sebab untuk tidak join..asalkan jari-jemariku mampu menekan keyboard yang sumill ni :) sebabnya segmen ini hanya untuk follower kurang dari 500 diulangi 500 ke bawah..so..aku terlayak sangatla kan hehe..

gambar yang aku godek2 dari blog BA


^klik tajuk atas tu jika nak join^

gambar ni dari entri : Jika aku berhenti berblog..itu tandanya...
tarikh entri : 11 September 2010 (tarikh berdasarkan orang komen)

DSC_0756

gambar di gym, walaupun macam tu BA tetap update blog

DSC_0647

di ERL..pun masih sempat update blog (cayala..)

image

ni..style terhebat abad ni..sempat update blog tu..

DSC_0288

pergi bercuti pun sempat update..(tabik spring)

Kenapa Aku Pilih Gambar Ni??
buat aku tersedar BA ni memang blogger "TETAP TEGAR", dimana-mana pun boleh update..tak kira hujan, guntur, kilat, petir..uhh!! semuanya tidak dapat membuatkan semangat BA luntur untuk terus update entri..cayala..kecuali BA driving conform tak boleh update entri haha!! napa? sebab BA masih waras lagi untuk tidak membahayakan nyawa orang lain..tu suma kenyataan benar dari BA...ngee...

Mengapa Aku Menjadi "Blogger"
pada mulanya hanya suka-suka..sebab adik2 aku buat so kaka pun tak nak kalah..tu sebab buka akaun blog..lepas tu macam best pula..boleh tulis sukahati..kiranya tempat aku mengumpat la haha..lama-kelamaan jadi ketagih pula..sehinggala sekarang..apa yang aku rasa ingin kongsi..aku kongsi bersama..tak lebih dari itu..

Blog Wajib Singgah
of course la blog BA
pastu blog Kay Are
blog Nelly
blog tomato kering
 & 
suma yang ada dalam bloglist aku..hari2 aku singgah 

ok done!!!

29 ulasan:

nelly berkata...

Jom gegar !!!

solo molo berkata...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

kay_are berkata...

ade name kat situ.. terharu ni.. thanx ye =)

fahmie firas berkata...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

Sharienz Sz berkata...

@nelly

nelly..jom gegar sama2 :)

Sharienz Sz berkata...

@solo molo

salam sahabat..
gegar blogger baru
thanks :)

Sharienz Sz berkata...

@kay_are

kr..of course on list..
hari2 saya terjah..
byk guide blogger newbie mcm saya
thanks :)

Sharienz Sz berkata...

@fahmie firas

salam sahabat..
thanks :)

Dayana AZ berkata...

salam ziarah sini :)!

hehe, cantiklah blog ni hijauu je, saujana mata memandang .

sudi lah ke

www.herstoriie.com

pula ye!

NiSha berkata...

Nisha Sing ah..
dan folow sini juga
jgn lupe updated entrie
nanti Nisha Dtg lagi..

http://heandsheloves.blogspot.com/

Zue Cancer berkata...

singgah disini...rajin2 berblogging ye.. :)

http://onlymezue.blogspot.com

MiSzy DiaN berkata...

wahhh blog nie kaler ijau laaa..
suka sangat2.. hehehe..
btw saya dah follow.. hehe..
:)

c-tea berkata...

hai..singgah dari segmen encik ben..salam terjah...jom merapatkan ukhuah..

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

FARISZ@AZ.Com berkata...

follow your blog.
JOm Joint.Entry terbaik bulanan peserta akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page
Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com

mynameismy berkata...

blog comel!kite singgah n folo sini ye!^_^

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

iekah berkata...

hye..
terjah u from BA..
gegar blogger baru..!
heppy blogging!

ade mase singgah la my teratak
http://iekahridzuan.blogspot.com

follow u =)

fashah84 berkata...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

lenloy berkata...

cantiknya blog ni..

Salam kenal, dari blog encik ben

mas saari berkata...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan!

sama2lah kita bersatu wahai blogger2 baru!

Fuuyooh berkata...

salam kenal.. saya pak aji.. dtg dari blog Hj ben..

Murni Delights berkata...

wah nice nyer blog nie..hijau comel..

SiS NaD berkata...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JaLaN2 SaMBiL TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN... JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

WaH!~ BaNyaKNYeR TEMPeK GaMBaR aBG BEN... HeHe!~

Rahmad berkata...

jom gegar..follow u blog..

http://ceriterahmad.blogspot.com/

Aldina berkata...

wah polka dot hijau!....from BA segmen..visit me back

Lulu caldina berkata...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

Hanieqha berkata...

singgah lompat2 senyum sengih kt cni yee..
hehe..
nice blog..

Shriaaapppp Shrrriiiaaapppp atas keyboard!!
JANGAN ON9 LEBIH KUL 3!!

sha berkata...

tempat mengumpat? agaga~

Cikin berkata...

hai :)
cikin singgah sini dari blog BA .

pRiNCe berkata...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harap awak sudi jadi kawan sy...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...