Giveaway "Cendawanpink"

Salam semua

**thanks to cendawanpink sebab sudi jemput join GA dia** sory lambat buat sebab baru ada masa kelapangan..mana la tau rezeki hehe ^^



"klik banner jika mo join"
baca syarat-syarat yang telah ditetapkan wokey!!

Entri yang "aku" suka dalam blog "cendawanpink"

hehe**entry baru dia pasal "cupcake" ngee meleleh liur nampak sebijik-sebijik cupcake yang comel2 tu..tak nak bagi ker..kesian kita!! ngee...

(note**pinjam gambar cik cendawanpink)

nampak nda gambar cuppies cik cendawanpink kita buat..siapa yang nda terliur tu conform lidah ada masalah hehe ^^ jangan marah..okay kalau kamu mo baca pasal entri cuppies cendawanpink ni klik "sini"

masa untuk tag


gYQ/s1600/giveaway+cendawanpink+1.jpg" imageanchor="1" style="margin-l
: 1em; 

6 ulasan:

cendawanpink berkata...

hehee..thanks sha sudi join.. :)
jauh mau bgi cuppies tu.. :D

Sharienz Sz berkata...

@cendawanpink

mestila join!! hehe
kita "tapun" cuppies tu haha

cendawanpink berkata...

hehee.. :D
tapun = tapau ka?
(^_^)
sha wat sndiri pn boleh..
sng je..(kih3..mcm terer je kn..pd hal baru belajar..)

Sharienz Sz berkata...

@cendawanpink

tapun tu dlm bahasa sabah..
erm kira tak nak "kempunan" hehe

best nya cendawanpink dah pndai buat cuppies..

sha klu nak buat hancurr...haha

kay_are berkata...

camtu rupe cupcake.. memang x makan nye.. huu ape pun gud luck! ^^

Sharienz Sz berkata...

@kay_are

a'ah..comel2 gedik2 kecil2 haha!! thanks!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...