Happy Sakan "Dapat Header Free"

Salam teman sekalian..

*sila jeles dengan tajuk utama di atas!! pesanan ikhlas dari saya!! haha!! betul ni tidak tipu..saya dapat header free!! sekali lagi dapat HEADER free!! korang tak nak ker??? sila teringin dan teruja!!

First of all saya nak ucap jutaan "THANKS" tu "Coffee For All" sebab sudi tolong buatkan saya header baru yang sangat cantik..memang puas hati la kopii!! kenduri sakan di rumah ni hehe.

ni header saya yang lama..walaupun seni tu kurang at least saya buat sendiri n try tapi tetap x puas hati!!


n then tiba-tiba pada suatu hari "encik kopi" berjalan-jalan ke blog saya ni..lalu ternampak header saya yang tak comel tu haha!! dan "encik kopi" menawarkan perkhidmatan buat header free. Lantas tanpa berfikir panjang saya pun terus mendapatkan perkhidmatannya buat header untuk saya. Memang profesional la kerja "encik kopi" ni, korang bayangkan sehari jer header saya dah siap..tak ker terharu tu!! huhu!! airmata bergenang-genang seketika. 

tadaa!! header baru saya yang comel lote, menarik, tertarik!! sangat jatuh cinta dan suka!!


sebenarnya "encik kopi" dah banyak tolong blogger buat header!! dahla dia ikhlas nak tolong best lak tu puas hati n memang cantik superb kan..ni contoh hasil kerja "encik kopi" yang lain..




"encik kopi pinjam gambar yer"
apa penilaian korang?? superb kan memang nice!! macam mana anda telah jeles!! sila jangan buang masa jom terjah blog "encik kopi" ni 


info banner ni link dia


sekali lagi "Thank You So Much"

Surat Cinta--> kalau terjah blog "encik kopi" ni jangan lupa klik2 la nuff dia okay..ingat pepatah ni "orang berbudi kita berbahasa" betulkan??? ^^ have a nice day

4 ulasan:

mykhalis berkata...

pttla semalam datang nampak lain..ari ini lain.. canggih2..khalis segan nak mintak tolong orang nie..hehe

hottest entry di blog khalis :
Transformers real di China

Rakaman sedetik sebelum Tsunami

Gambar miera liyana kini sopan

kay_are berkata...

cantik betul header baru tu.. memang berbakat en kopi.. tahniah dapat header baru =)

Sharienz Sz berkata...

@mykhalis

thanks :)

Sharienz Sz berkata...

@kay_are

yup thanks..
en.kopi memang berbakat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...