Kerana Kebosanan Melampau!!

Selamat petang semua..

entah otak blurr bila masa aku nak buat mukadimah!! aku x pandai nak buat korang melekat baca entri aku ni serius!! gaya penulisanku amat membosankan..aku sendiri pun bosan apalagi korangkan..setiap kali aku singgah baca entri dblog korang memang aku suka ada yang selamba,lawak,serius pun ada <--patutla yang follow pun ramai.

okay bukan itu yang aku nak cerita <--menerima kelemahan diri 
ni isi yang betul ngee..hari tu aku ingat lagi di masa2 laptop aku masuk wad ICU kebosanan aku memang tahap melampau..sikit masa aku memang layak tinggal free di Bukit Padang..tapi disebabkan mr hubby ada so keadaan aku tak la teruk sangat..walaupun kritikal.

mr hubby aku bawa main game budak2 yang korang pun mungkin pernah main masa di sekolah rendah..nak bukti tengok pic ni <--huduh sikit


kaler hijau yang no.1 tu nama game x silap la "teka perkataan". yang love hijau turn aku soal mr hubby dan love oren tu turn mr hubby soal aku..dalam game ni aku yang kalah sebab tengok tu "kepala aku sudah timbul kena lukis di tali gantung" <--tgu masa potong tali gantung

kaler purple yang no.2 tu nama game x silap aku "teka perkataan yang disongsang2 kan" <--tajuk ntah apa2 dalam game ni aku dan mr hubby seri haha!! tulisan memang cakar ayam jangan heran!! <--sila buat2 x nampak 

okay ini untuk sapa2 sudi teka kaler merah no.3 tu teka la perkataan apa? dalam kotak line merah ada sign love hijau..kalau dapat jawab hehe!! x nak jawab pun x pe..

*game x boleh pakai haha!! aku n mr hubby yang dah tua ni pun masih layan game budak2 ni..tapi best juga jadi budak balik <--padahal x lama lagi jadi mak n bapak budak 




Photobucket

5 ulasan:

Lina berkata...

ngeh..klu masi tinggal bedua mmg macm2 ja d buat bkin ilang2 boring..aku penah mekap laki aku gara2 tlmpau boring..haha..suda ada ekor nih, nda suda teingat mo bkin yg lain2, sbb tlmpau d adap yg keci..hehe

kay_are berkata...

lame dah x men game camtu.. dulu time skola selalu r.. huu

ShaZa's berkata...

xper main game dolu2 punya...nk buat cmner jiwe mudee..hehehehe. Sy da folo awak juge.

nelly berkata...

Ini betul2 kebosanan ..hehehe

Sharienz Sz berkata...

@lina
iya tu la bah klu masi 2org ni byk masa terluang..klu sdh c kecik mmg x msa sdh hehe

@kay_are
ada berani men la dgn gf keke

@shaza
tima kasih..imbas masa kecik2 dulu haha

@nelly
haha..kebosanan melampau tu cik nelly :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...