Malaysia <---Tunggu Kepulangan Kami

Selamat pegi semua

emoticon30

*senyuman melampau dipagi hari*

semangatku berkobar-kobar ni buat entri..tau kenapa? aku,hubby,baby dlm perut mau balik Malaysia yea!

akhirnya balik juga setelah menempuhi banyak cabaran disini. segala banjir,cyclone,bushfire semua sudah kami tempuhi huhu!! rasa selamat tu kurang berbanding di Malaysia yang cuaca nya best saja kan emoticon09

semalam aku dan hubby sudah beli tiket yes!! confirm sudah tu. tapi mo kasi suprise sama family uwah..nda mo kasi tau..jangan kasi tau arh


singgah kl dulu pastu baru ambik kl-sandakan hubby bilang mo lawat dulu sis dkl dan terus ambil stok pastu sambil berjalan-jalan emoticon01 . Erm ntah mampu ka lagi aku berjalan-jalan membawa perut yang semakin comel ni emoticon14

to my family tunggu saya balik rindu Sabah-KK-Sandakan-Beluran ngee..
mo makan selisip yang dijeruk, seafood di Beluran paling penting masakan my mum !!
"tapun tudu bangat"

kepada me n my hubby tgu ownermu yang penjalan ni, mo balik sudah bawa ko jalan2..haha..lama tu ko berehat nda dibawa kemana-mana.

Malaysia tunggu kepulangan kami



Photobucketrobot

9 ulasan:

cendawanpink berkata...

sha : jom jalan putrajaya..hehee.. (^_^)

Sharienz Sz berkata...

@cendawanpink
blh jga..cendawanpink jadi guide sha boleh? hehe

cendawanpink berkata...

hehee..boleh je.. :D
tp skg keje laa..
weekend je boleh jalan..
(^_^)
lama cuti balik sabah?

♥ solehah ♥ berkata...

kak rien org sandakan bha pulak..hehehe :)

Sharienz Sz berkata...

@cendawanpink

yup balik sabah sbb nak bersalin hehe..berpantang dgn mum di kg..

@solehah

yup anak jati sabah hehe adik solehah prnh g sandakan? klu dtg singgah rumah hehe.. :)

Lina berkata...

wuahaha..best2..ati mu pun bebunga2 tuh sbb due suda dekat..nda sabar mo pigang yg kecil kan..

Sharienz Sz berkata...

tatapp tu lina..nda sbr sdh..gagaran ni..haha..nda sbr aku meninguk anakku mengas huru-hara aku haha

nelly berkata...

Kami menunggu ..
=)
hehehe

Sharienz Sz berkata...

@nelly

hehe tima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...