Melukis?? Sory Tiada Bakat

 Selamat petang teman-teman sekalian

story-mory kaka kepada adik
abaikan entry remeh-temeh ni

**uhh jeles ni..jeles haha..jeles sama adik ku yang pandai melukis..ehm banyak kali sudah aku try melukis tapi  kesian..lukisan tu selalu menjadi tatapan tong sampah, kenapa? nda payah la ditanya sangat hodoh lukisan ku huhu**

tapi ndapa, sudah juga aku curi lukisan adik ku tu..haha!! na kena curi habis la ko kaka pi copyright..jap ni la gambar yang aku tapau tu!!


pelukis is my younger sister <--huhu memang dia ni ada bakat melukis..masa sek. rendah pernah kena upah melukis oleh kawan-kawan dia..haha..kecik2 pandai cari makan. 

Surat cinta*bukan nak tunjuk2 tau!! tapi ini kisah seorang kaka yang ingin mengumpat adiknya..bersedia la ko mo kena reging lukis kartun klu kaka plg ngee.. 

2 ulasan:

nelly berkata...

Mak oi ! Cantinya .. Nelly jangan kan lukis muka , pokok pun tak reti .hahak

kay_are berkata...

lukisan kakak nye mane? baru leh judge akak nye reti melukis ke x.. hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...