Terima Kasih Buat Saya Happy!!

Selamat pagi semua ^^

apa la bah yang ada pada blog lumut ni? sampai kena keji macam tu..susah juga kalau ada blogger yang sakit mental ni..tidak boleh tengok orang senang sikit. Mula la menghina mengutuk..erm banyak sudah pahala ka sampai mencari dosa lagi?? mungkinla tu kan..kurang wayar di otak mungkin..nda pun kurang kasih sayang ni kesian pula tengok orang macam begini..

tapi aku tahu ko mau mengasi sakit hati sajakan? tapi ini aku mo kasi tau ko..ko hina ka ko kutuk ka..aku minta maafla tiada rasa pun sakit hati sebab aku pun tidak kenal ko? apa salah aku sama ko? jadi disini aku hanya tumpang kesian untuk ko..sampai begitu sekali ko minta perhatian..haha lucukan..ataupun kau dilahirkan sememangnya untuk menyakiti hati orang lain? hehe sian..

terlampau banyak kesian sdh ni aku sama ko..nda tau lagi macam mn mo explain..tapi malas la aku mau mengasi malu orang ni..sebab kena ingat sikit "apa yang ko bagi, itu juga yang ko dapat" jadi sama2la kita beringat. kita ni sama2 manusia tiada kuasa luar biasa jadi buatla perangai selayaknya manusia jangan sampai ko kena nilai sama dengan binatang?? binatang teruk tu tiada akal?? haha

kali ni aku kasi "can" ko bilang orang sabah bah!! tapi len kali ingatla!! ko belum kenal sa orang mcm mana..sa baik sama orang yang baik sama saya..tapi klu ada org jahat sama sa..sa lagi jahat!! haha..

10 ulasan:

Lina berkata...

blog ko kena kutuk? biar btul..bukan blog politik pun..apa yg dia sakit ati..cet2..nda pa la..klu dia kutuk ertinya ada jg org yg ambik kesah psl blog ko..fames jg blog ko..biarkan org bgitu..

Sharienz Sz berkata...

@Lina

ntah lina sot2 itu org..
jeles mgkn cewenya sbb bf nya selalu komen2 d shtbx..

nda pa aku tau juga IP address nya tu..tau jg ku dr mn lokasinya..tp mls aku mengasi malu org..apa lagi layan org gila ni..msh budak bah lina..sian jg haha..

P0polita berkata...

saye pun penah jugak kena kutuk.. tp drp anon la.. x tau sapa..mmg grm sgt mase tu.. tp.. senang kata, wat tak taw aja.. manusia mcm tu mmg tak bertamadun... ngutuk org je tau.. hurm.. chill~

Sharienz Sz berkata...

@P0polita

a'ah..betul tu buat x tau lg senang hati..hehe :)

lagi satu manusia tu mungkin dr zaman purbakala hehe :)

W berkata...

abaikan aja, anon memang suka mcm tu. :)

kay_are berkata...

kne serang ke?? xpe2.. pedulikan je mereka yang serang tu.. rilek2 k?? ^_^

Isteri Yang Comel berkata...

sabo jer sha, tu semua yang ad PHD tu

Sharienz Sz berkata...

@W

a'ah tul tu :)
thanks W

Sharienz Sz berkata...

@kay_are

a'ah kena serang
ok2 rilek2 haha

Sharienz Sz berkata...

@Isteri Yang Comel

thanks IYC..
a'ah ada PHD
sha apa pun xder.. :) hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...