^Tukar Layout FB Anda Yang Membosankan^

Selamat pagi semua
senyum seindah suria secantik pemandangan emoticon14 <--merapu disitu

Pernah kah anda terfikir layouts di FB kita tu boleh tukar? mesti pernah kan aku tahu.
Angkat tangan siapa yang bosan tengok kaler FB (biru+putih) tu <--cepat mengaku!!

weii!! aku no.1 angkat tangan tu la pasal aku sebok tukar layouts FB tu <--pasal tu juga aku jarang2 online di FB. So nasib aku menyebelahi di pagi hari yang indah ini.

Cuba teka? Layout Fb aku dah tukar cantik dowh!! tak caya tengok pic di bawah ni!!


cantik x?? warna sweets pink gitu!! ngee okla dah habis entri <--kedekut disitu

hahaha!! jangan menangis aku tak lokek ilmu meh share sama2..
ingat tajamkan otak dulu yea..korang klik "sini"

lepas tu korang ikut jer step yang disediakan!! ingat lepas dah download tu kena restart pc/lappy korang pastu done!! senang jer..klu nak tanya boleh!! cute girl

note* ni semua jasa baik "pinky momma" klu bukan kerana pinky momma sudi share aku pun masih tak tahu* thanks to pinky momma!! klu nak tengok pinky momma punya layout FB klik nama pinky momma tu yea!! <--lagi cute pinky momma punya


6 ulasan:

nelly berkata...

wah ..lawanya !!

Sharienz Sz berkata...

hehe tima kasih..jom buat sama2..

tomatokering :) berkata...

weee cumil la layout tu :)

jom maen gigit2..hehe :P

haa ni tak lah loading sgt..ok skit la..cuma kalau nak lg ringan,jgn banyak kod html.. :)

Sharienz Sz berkata...

sblm tomate tegur sha check 300kb lebih..
lepas tomate tegur sha buang yg x pntg dh turun 70kb lebih..tp sha rasa still berat lg hehe!!

Siti Noraisyah berkata...

Cantikk... ^^

Sharienz Sz berkata...

@cik siti
mari buat ramai2..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...