Sahut Cabaran Dari Cik Tomate - 3 Day

Assalammualaikum & Selamat Pagi

**mood ceria sambil layan soya bean dan makan tat telur** mengupdate dari Hotel Kristal Keningau. Macam tu la aku subuh2 lagi perutku selalu minta makan, mungkin pembawaan baby ni..sebelum nie nda juga hehe. 

yeah!! cabaran hari ketiga..ngeengee sebenarnya aku ni terlambat update tapi keazaman di hati tu ingin menyahut cabaran sehingga hari ke-30!! mesti boleh punya!! walaupun dalam berpantang nanti.

soalan untuk hari ke-3

benda yang selalu anda buat sebelum tido?

wokey!! sebenarnya banyak perkara yang aku selalu buat sebelum tido..sebab waktu malam saja dapat tidur puas2 berbanding hari siang..ini shortlist yang aku fikir2 tadi sambil makan kek coklat..hehe



* berus gigi dulu <--wajib tu!!

* ungkatab <--ertinya  bersih2  lu tilam sama bantal

* duduk2 atas katil sambil tengok tv

* berbual2 la sama mr. hubby

* set alarm bangun awal <--kalau teringat 

* memintal rambut sendiri <--sambil tutup mata tu hehe..

* tanpa aku sedar mataku tertutup sudah <--melayari alam mimpi


siap!! difikir-fikir macam banyak lagi tu..tapi yang aku list ni saja paling selalu aku buat sebelum tidur. kiranya wajibla begitu..yay!! siap sudah haha..

now mataku terkuyu-kuyu sudah tengok tu tilam dan bantal memanggil..so buat keputusan la ni mau sambung tidur atau online!! lagipun ada 4 jam lagi untuk aku bersiap-siap mau keluar..hehe




4 ulasan:

tomatokering :) berkata...

hoyehh ! kak sha dah buat ^^

tomato errr hangettt -..-''

Lulu Caldina berkata...

ekeke banyak tu... susah nak tido eh? :)

Sharienz Sz berkata...

@tomatokering :)

mesti buat sudah janji kan hehe :)

Sharienz Sz berkata...

@Lulu Caldina

a'ah..susah tido so banyak benda buat supaya badan letih n mata pun ngantuk hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...