Aku Nda Suka Kasi Kusut Otak!!

Salam 1 Malaysia..

sambil minum susu ni macam siok pula mengupdate entry walaupun sebenarnya tiada idea keke!!

hantam sajalah!! yang penting terlepas niat mo mengupdate kunu'..

eee..malas aku mo meninguk berita politik-politik ni terlalu banyak "propaganda" entah siapa betul siapa salah..semuanya mo manang!! 

itula aku cakap nda payah difikir nanti kusut pula otak!! hak rakyat juga maa...choice kita sendiri yang buat suka hati la haha!! <--walaupun aku tau ada tu yang bercakap-cakap mesti pertahankan hak kita!! 



lain orang lain pandangan kan so hormati hak privasi sesama manusia okay!! nda mo lagi cakap panjang-panjang nanti aku kena saman. aku ni anak orang miskin ndada duitku mao turun naik mahkamah gaman keke..

*Nota Sejarah - Bersatu kita teguh, bercerai kita roboh <--ada kaitan ka peribahasa ni*



4 ulasan:

Zenifah Micheal berkata...

rajinnya ko mengupdate nina...mcm mana belum lagi ko rasa sakit2 kah?

Sharienz Sz berkata...

@Zenifah Micheal

hehe..bosan kan..
ada juga rasa sakit sikit2 tp nda tau la tu tanda2 atau memang begitu..
tgl menunggu sj ni..

Zenifah Micheal berkata...

klu ada keluar darah @ air tetuban pecah itulah slh satu tandanya, klu ada mcm tu cpt2lah gih hospital sama klu ko rasa perutmu sdh rapat sakitnya mcm 15minit jaraknya nah mau sdh tu c baby keluar...jgn ko tahan klu sakit btl sdh perutmu baik gih hospitah cpt2... ko tu beranak pertama okey.

Zenifah Micheal berkata...

klu ada keluar darah @ air tetuban pecah itulah slh satu tandanya,sama klu ko rasa sakit perutmu sdh 15minit jaraknya nah mahulah tu c baby keluar..satu lagi klu ko rasa sakit btl sdh perutmu jgn ko tahan baik gih hospital cpt2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...