Badan Nda Sedap!!

Salam 1 Malaysia

*entry ringkas*

aauchum..huhu!! i got flu la..rasa pening-pening pun ada, rasa macam demam pula, tadi pagi okay saja pun..

pigi klinik-klinik biasa pun aku nda berani mana boleh ambil sebarang ubat, mesti ada kebenaran doktor yang kita follow-up masa mengandung..

so terpaksa minta advice dari doktor pakar O&G yang aku follow-up

anywy doktor sudah bagi kebenaran dan jenis ubat yang boleh di ambil...kesian mr.hubby terus bergegas pigi ambil ubat..thank you!! 


11 ulasan:

Lina berkata...

setahu aku kan, klu org yg sedang tunggu hari ,klu demam kena pksa besalin..sbb takut yg dlm perut tuh tejangkit..

workshop girl berkata...

anduk bah...biar mama y sakit yang ptg kandungan tu sihat..apapon doakan ko dan baby dalam perut tu sihat k...jan lupa makan ubat ea... :)

Sharienz Sz berkata...

@Lina

o yaka..
sbb hari ni ngam2 aku disuruh p buat CTG..mo check tu degupan jantung baby normal atau nda..

klu nda normal tu kena induce la tu.
mdh2an la x apa2..

Sharienz Sz berkata...

@workshop girl

tq ta..
mdh2an la x
apa2...

Lina berkata...

aku ingat aritu masa aku mo pigi ospital tingu arwah datuk ku..maci aku larang, sbb ospital tmpt ramai org sakit..dia bilang nnt klu ko tejangkit demam ka, ko kena pksa beranak tuh, takut yg dlm perut pun ikut sakit..maci aku tuh nurse..smpai datuk aku meninggal aku nda dpt jumpa dia..

Zenifah Micheal berkata...

mudah2an tiada apa2lah....ada org tua juga kah tinggal sama kamu dsana?

Qaseh dalia adelia berkata...

semoga cepat sihat

tomatokering :) berkata...

wahhh dah berisi ke kak sha ^^

Khamiza-Khalisha berkata...

semoga cepat sihat k..jaga diri tau..

nelly berkata...

rehat banyak2 okes ..
:)

Wanita2u berkata...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...