~Mengimbas Kenangan Lalu~


Masa ni hbby n me pegi One B..masa ni dah jam 10 lbh mlm...tyme ni ramai2 jln..me,hbby,sis nani,bb,ijul,ejal,mimi,tim,ida,rya...kunu2 nya mo g karoake d room...skali try nyanyi punya buruk sound dia...siuk lg nyanyi2 d rmh...so we decide kasi cancel yg da book 2 hrs...we pegi d CP punya room karoake lg best...so kita cepat2 blk coz takut x puas nyanyi2...masa mo plg kita sempt ambik gmbr...hehehe so ni la gmbr me n hbby...so romantik i love it....


ni gmbr plg best....santai sj kan...plg siuk yg aku heppy hbby pgg tgn me dgn pnh ksh syg...so lovely...besala masa ni msh pgtin baru lg...so mnis2 saja...hngga la ke hari ni amin....tp mmg skp hbby mcm tu...sgt2 romantik n penuh ksh syg....gmbr ni pun d 1B gak..


ni gmbr pun best gak....hbby dpt gak peluk me..wlupun me ni gem2 skit...huhu...tula kuat mkn kan...tp skrg jgn men2 bdn aku slim blk sdh..hahaha...actlly me rasa bhgia hbby wat mcm ni...buknnya me yg suruh tp hbby kan romantik so ada ja idea hbby....bukan menunjuk2 tau...tp inila realiti.....tula me syg sgt hbby...plg best after couple 5thn akhrnya ke jinjang jg hehehe....suka...!!!!


pic ni pun best gak tp me ada lucu skit....skill tu bah hahahaha.....me kasi nama ni style ~SALING MEMERLUKAN N TAKUT KEHILANGAN~ ngam kan..hehehe....apa2 pun i love my hubby...hehehe n see the last pic.....i reallllyyyy love it....


ni part yg best style ni me rasa cute tak kshla bab kita dah khwin hehehe..ni yg best.....inila hbby aku yg sebenr...sgt2 rmntik n pnyayg...klu korang tak suka tgk just close window ni hehehe...bab ini hbby aku...cra dia layan me sgt2 baik...selama 5thn sama2 x prnah nak kasar dgn me...hehehe tu yg me suka sangat...n me brdoa smga jdh me n hbby hngga ke akhr hayat...amin....

2 ulasan:

Chang Tita berkata...

wow..i like bebeh....doakn korang kekal hingga ke ujung nyawa....amin...

Sharienz Sz berkata...

@Chang Tita

amin tita..:)
kamu pun semoga kekal hingga akhr hayat :)
amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...