Datang Melawat Sekejap!!

Assalammualaikum..

Wah!! rasanya hampir 2 bulan aku langsung nda update2 blog ni kan..maaf bukan sengaja tapi langsung tiada masa. Sibuk dengan orang baru hihi, kalau nda silap aku last entry yang dulu pasal badanku yang nda sedap..tup..tup besoknya bersalin sudah aku hihi..dan seterusnya blog ni pun langsung nda terusik dengan entry2 baru..

ada juga aku datang singgah2..tapi mood mo update tu hilang..langsung tiada mood apa lagi idea..yala kan mana lagi sibuk baru habis bersalin, berpantang lagi, nda cukup tido lagi..banyak benda yang berlaku dalam satu masa..pengalaman baru kan so semua pun baru belajar..hihi..

and until now aku masih lagi kering idea untuk update something to share with all my friends..sory ya..mo tulis pun susah..berkarak sudah ni otak..bah okayla itu saja untuk kali ini..

lain hari, lain masa, lain waktu pasti kita jumpa lagi di entry yang baru!!

2 ulasan:

cendawanpink berkata...

sha..hehee..bz dgn org baru..
nnti jgn lupe upload pic dekat blog pulak tau.. ^_^

Sharienz Sz berkata...

@cendawanpink

hai..cendawanpink!! really miss u hihi..a'ah bz dgn org baru..tp hti tetap gatal jg mo aktif berblog mcm dulu2...

insyaAllah..ada pic bru sha akn upload he2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...