Sahut Cabaran Dari Cik Tomate - 2 Day

Assalammualaikum

kihooi..hehe penat owh!! berjalan2 kunu' d jom heboh last2 sakit kaki sapa suruh tnggu hari lagi ada hati mo jalan sendiri padan muka!! tapi masih juga nda jera' la. 

wokey hari ni aku free mree time!! so sahut cabaran dari ladang tomato untuk hari kedua. Ambek kau soalan hari kedua.

movie yang paling best pernah anda tonton?

secara jujurnya belum ada lagi movie yang betul2 melekat di hati ni. semuanya tahap2 biasa saja. Jap2 macam ada pula hehe baru teringat bah! nda silap aku kalau yang bahasa london la macam tokyo drift yang ke-5 tu..best kan..


sebab kenapa best?

* kes merompak juta2

* nampak duit banyak

* sempat buat orang berangan-angan

* jalan cerita yang best


kalau movie made in Thailand aku rasa yang paling aku suka tengok cerita Bodyguard I dan II. Inila cerita paling lucu pernah aku nampak memang lucu berabis. tengok 10x pun masih nda bosan.



kenapa aku suka?

* muka heronya memang nda padan jadi hero sebab itu la aku ketawa berabis

* penjahat paling bodoh pernah aku nampak

* serius tapi komedi

* bosnya jadi kuli bodyguard

okey!! kalau mo details tengok sendiri ya..search saja d youtube guna key "bodyguard thailand" mesti ada tu. kalau kamu nda ketawa masa tengok tu cerita conform kamu ada masalah sense of humour!! haha

kalau cerita made in Malaysia aku rasa semuanya ok!! semuanya aku layan hehe. nda aku teringat mana satu yang best!! tapi kalau kamu mau layan cerita Malaysia just layan di malaymoviefull.blogspot.com
sure semua cerita terbaru keluaran Malaysia ada. drama pun ada, semua ada. 

okey selesai untuk hari ke-2!! thanks ya cik tomate ada juga idea untuk update entry!!!
ngeengee tersenyum lebar :)



1 ulasan:

tomatokering :) berkata...

tak penah tgk pulak -..-''

welkommmm !! baru tau kak sha dah married gitu .. kena panggil kak la ni ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...