Contest Blog Paling Comel Lote

Salam semua..buat apa tu? tengah2 calling2 eh HP hehe..

Okay hari ni kerja aku join contest ajela..ngeh ^_^



"Ingin join klik banner yea"

klu korang peminat fanatik 2 jejaka dlm banner tu join la contest ni hehe

Tadaa aku join "Contest Blog Paling Comel Lote"

comel ke blog aku?? ngeh aku rasa comey la sebab aku suka hijau..tak kisah la walaupun lumut aku tetap suka sebab kaler dia hijau..ngeh2 Tengkorak

Okey syarat2 yang korang kena ikut

cute girl buat entri tentang contest ni (jangan lupa banner)

cute girl wajib follow blog Cik Baby_Boo dan Cik Adlin Syahira

cute girl warganegara Malaysia

cute girl pondan tak dibenarkan

cute girl bagi nama, url blog, dan email

cute girl mesti ada blog, klu x buat cepat

cute girl contest dibatalkan jika peserta kurang daripada 10 org dalam 3 hari

cute girl korang tag 3 orang rakan

cute girl tarikh tutup 01 April 2011

hadiah?? yea suka *belum tentu lagi (mungkin header transparent yg comel) sapa tak nak kan.

last sekali aku nak tag

mushSolehah

mushCik Siti

mushTomato Kering

akhirnya siap juga!! okay saya nak buat minum petang jom!!




Photobucketcute girl

3 ulasan:

Siti Noraisyah berkata...

blog tak bape comel.. boleh join ke? huhuu...

tomato berkata...

comel2 ! huhu , kalau ade mase ceq join ye . sori laling :)

Sharienz Sz berkata...

cik siti-blog cik siti lagi comey lote..

tomate-saya tahu cik tomate bz akhir2 ni kan..x pe ambik masa dear..hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...