Melonjak Kegirangan Mau Ikut Contest


salam...

**aku teringin nak ikut contest..sbnrnya sudah 2 tag aku dapat semuanya contest comey2 hehe..contest mata bulat dan contest mulut muncung..tapi kan...bukan aku nda mo ikut tapi gambarku tiada!! erkkk sodih..

sbnrnyala..knpa aku hilang nda on9 satu minggu yang lalu sebabkan my lappy critical masuk icu..diulangi laptop yang bersamaku 5 tahun sakit tenat..sian dia..uzur sudah mungkin tu..jadi suma doc dan pic2 ku yg comey2 dr aku bujang hinggalah sudah ada tittle wife tersemat abadi dlm laptop tu..huhu

tapi skrg aku dapat on9 sudah sebabkan my hubby yang kucintai itu kasi hadiah aku laptop baru hehe!! suka2!! opps sory bukan laptop tapi notebook kecik2 tu..tapi aku brsyukur tq hubby..kira mo beli laptop tapi tidak berbaloi berbanding harga laptop di M'sia..cth harga laptop acer,toshiba,hp,dell disini mencecah $1500++ kira murahla kan..tapi kalau aku exchange $1500 guna matawang m'sia lg mahal kan. AUD1=RM3 so kalau $1500=RM4500. Jadi bagus lagi aku exchange tu duit n beli laptop di m'sia..silap2 boleh beli Apple Mac kurang2 pun Sony Vaio bolehla..haha. Disebabkan itu my hubby kasi hadiah aku hp mini saja keke..syukur thanks ya hubby..


berbalik kpd ceritaku tadi..ehm ambik gmbr baru?? adooi sudahla aku jenis yg jrg2 brgambar ikut mood baru mo bergmbr..tapi kan jgn risau ya ms lina n cik zah aku mesti ikut contest tu haha..last2 minute sblm trkh akhr bolehkan? haha..skrg ni aku brfikir2 mo bergmbr..tapi satu hal lg..oleh sbb aku skrg brbadan comey2 ada babykan..hehe..so tgk mood bergmbr dulu...tp akan aku usahakan..thanks ya ms lina n cik zah



Photobucket




2 ulasan:

Lina berkata...

klu utk online notebook mmg bgs..hehe..senang d bawa kemana2..(aku pun mnyimpan angan2 mo bli satu, sbb aku ada pc sja..) klu ada notebook balik ruma mentua pun senang mo blogging..ngeh..

Sharienz Sz berkata...

haha..blk rmh mentua smpt berblogging arh..cayala ko jugala lina haha..iya bah tp kdg2 ssh skt sbb kasi turun naik kecil kan skrin nya..tp blhla drpd teda lgsg..nti dckp x brsykr pula..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...