Happy Anniversary "Sharienz Sz"

*maaf!! ini hanya story-mory dari Sharienz Sz, x mo baca pun ndapa ^^ kalau mo baca silakan*


Selamat Ulang Tahun "Sharienz Sz"
15 March 2004 ~ 15 March 2011

**bukan anniversary kahwin tau!! ini la hari yang amat bermakna buat aku dan suami!! hari pertama kami bersua muka setelah berkawan selama 2 tahun melalui handphone..dan genap 2 tahun menjalin persahabatan pada tarikh ini la mr hubby melamar aku menjadi kekasih hatinya!! ^^ 

**tapi bersyarat kalau aku mo terima lamaran mr hubby..syaratnya mr hubby mesti datang to Sandakan from Tambunan (bukan dekat ratus km tu!!) untuk menunggu jawapan "terima" atau "tidak". Tapi yang pasti mr hubby datang semata-mata ingin mendengar jawapan dariku hehe!! of course la aku terima that's why now dia dah jadi mr hubby aku..

**lepas tu setahun lagi nda berjumpa..until 2005 baru jumpa lagi huhu!! banyak cabaran tapi semuanya berakhirnya dengan kemanisan!! syukur alhamdulillah.

pic dibawah ni masa sek. menengah..aku dan mr hubby pun berlainan sek.tengok lencana sek pun nda sama
so dengan kuasa edit mengedit dpt jgla aku gabung2 gambar ni walaupun nampak ganjil haha**


"gambar agak oldskool ni gambar tahun 2002"

*lepas 5 tahun dah berkaple mr hubby pun melamar aku menjadi suri dalam hidupnya!! of course aku terima*


26 September 2009
Wedding Day

  *lepas kahwin barula kita gambar romantis2 hehe*



syukur alhamdulillah semoga hubungan ini akan terus bersama hingga ke akhir hayat aku dan mr hubby
yang penting restu ibu-bapa barulah kita dapat keluarga bahagia
walaupun masa couple tu "lelaki" mestilah memperkenalkan diri dengan keluarga "perempuan" supaya keluarga perempuan tahu keihklasan hati anda apabila berteman dengan anak perempuan mereka!!

"ini petua mujarab tau"

*so now aku dan  mr hubby tidak sabar menunggu orang ketiga dalam hidup kami..semoga si kecil lahir dan membesar dengan sihat* lebih2 lagi cukup kasih sayang dari aku n mr hubby ^^*


10 ulasan:

cendawanpink berkata...

sweet nye..
caple dari sekolah..
hehee.. (^_^)
xsabar pulak aq nak kawin nanti..
kih3.. :D

bile due date baby? :)

Sharienz Sz berkata...

@cendawanpink

hehe :)
cinta monyet tapi klu dah namanya jodoh..xkan kemana hehe

klu cik cendawan pink khwn jgn lupa jempu tau..

lama lagi due 9 Julai ni :)
xsbr..

cik-terompah berkata...

huhu .. terbaikk .. selamat ulang tahun berjumpa! :)

nelly berkata...

so sweet !!

Bulan berkata...

sweetnye~~~
like like like

Sharienz Sz berkata...

@cik-terompah

tima kasih :)

Sharienz Sz berkata...

@nelly

tima kasih cik nelly :)

Sharienz Sz berkata...

@Bulan

tima kasih bulan :)

me suya berkata...

sangat sweet.. hehehe comel la sis

Sharienz Sz berkata...

@me suya

hehe :) tima ksih cik suya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...