"Contest Gambar Saya Cantik"

Selamat petang!! ^_^

erm lagi2 contest lepas tu contest2 lagi!! paham ker?? <--sapa suru baca kan dah blurr

ni lagi satu contest yang memang aku x boleh lepaskan..nak juga sebok join-moin!! kenapa? sebab contest ni memerlukan korang tayang gambar <--show-off  x caya? tengok tajuk pun dah tahu!! <--pura2 dlm perahu sdh tau pura2 lagi

"Contest Gambar Saya Cantik"

Syarat-syarat
*jadi follower blog penganjur
*pilih 1 gambar "only"
*buat tajuk entri "contest gambar saya cantik" lepas tu link
* letak gambar "sebelum" dan "selepas"
*banner di atas letak dlm entri dan sidebar
*tag 5 rakan anda
*lepas tu tgl link post di "mister linky"

Tarikh tamat
1 Mei 2011

Ini gambar saya "show-off" untuk contest ni



*saya memang x pandai edit <--x bakat  tu je la kot*
*ni bukan sebarang pantai tau! tu yg putih2 tu bukan pasir tapi kerang2 kecil"
*that's why la nama pantai ni "Shell Beach"*

*penganjur x minta pun ulas gambar tapi sengaja aku menceritakannya hehe..^_^*

okay sekarang masa Tag-mentag

 
 

9 ulasan:

nelly berkata...

Gud luck !!

I do I need Iman berkata...

msuk jgak ek sha?same!
jalan3 blog mawar, follow lah kalo sudi.;)

Sharienz Sz berkata...

@nelly
tima kasih cik nelly :)

@mawar
a'ah join jg..hati gatal2 nak join..
jap lagi sha jln2 dblog mawar :)

me suya berkata...

noted.
nt suya buat kalau sempat dan free.. hehehe thnx sbb ingt nak tag suya..

Sharienz Sz berkata...

@me suya

x pe bila suya free betul2 bru buat
tarikh ttp pun msh lama lg.. :)

Lina berkata...

aiyak!! ada satu lg tag pkai gambar ka..haha..munta la org meningu gambar ku sja yg paling byk d blog..

anisyafrina berkata...

cantik... nampak old school.. LIKE! :) tQ joint n gud luck ye.. :)

Sharienz Sz berkata...

@Lina

sengaja aku tag ko sebab gambarmu yg ko tangkap suma cantik2 belaka!! apalagi kasi show-off la!! keke :)

Sharienz Sz berkata...

@anisyafrina

tima kasih!! sudi jg penganjur dtg jenguk hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...