Siapa kata tak boleh sebut perkataan "SALAM"

Salam sillaturahim dan selamat pagi

Rutin seperti biasa, saya selalu blogwalking pada waktu pagi n then jumpa artikel yang amat membantu sesiapa sahaja yang pernah terbaca artikel tentang "tak boleh sebut perkataan salam" di facebook. Dan saya juga tahu dikalangan blogger semestinya mempunyai akaun facebook.(betulkan)

Sama-sama la kita menjawab persoalan "boleh" atau "tidak"

klik sini "AtikaahMadiah"


"Semoga ilmu yang bermanfaat dapat kita kongsi bersama"

6 ulasan:

nelly berkata...

Dulu selalu pakai perkataan tu ..hehehe

anys berkata...

saya ade dgr jugak org kte tk bole, haih memcm pendapat.

Sharienz Sz berkata...

@nelly

samala sha skrg pun suka guna :)

Sharienz Sz berkata...

@anys

erm..tula sshkan..byk pndpt :)

fyna berkata...

erk....yeker?





jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

kay_are berkata...

jadi kesimpulan nye boleh r kan?? tau dah sume tu plan2 orang yang saje2 nak timbulkan fitnah.. ish ish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...