Hilang Mood!!

Assalamualaikum


**bukan sengaja aku nda mo meng-update blog greendy aku yang cumil ni <--terlebih perasaan tapi mood ku menulis ni tiba2 hilang sebab aku penat!! teda juga bah kerja berat2 yang aku buat betul!! tapi entah la macam aku rasa penat saja beberapa hari ni, mungkin beginila rasanya mommy preggy!! huhu sabar :)

paling2 pun full time yang aku buat sekarang cuma jadi masterchef didapur itu saja!! cuci kain sorry kena "fire" <--betulka bahasa omputih ku tu? sudah ku oleh mr hubby..nda sudah aku disuruhnya..bilangnya kunu' kerja berat!! uwah2 aku apa lagi pantang kena bagi offer terus saja "deal" haha!! jadi kerja ku sekarang cooking2 sajala..on time okay!! late2 nda blh kesian mr hubby ku tu!!

itula aku heran kenapa badanku rasa penat saja?? byk fikir? erm mungkin juga sebab excited mungkin balik m'sia..jarang2 juga bah aku berfikir paling2 pun dibelakang mr hubby ku..na kalau dia tahu aku banyak berfikir nanti jadi pula "drama sebabak romantis korea" haha!! cuma yang lainnya hero & heroin org m'sia..nda payah la aku bercerita dcni nanti muntah darah kamu!!

bah itu sajala..x yang penting pun update kali ni suma nya omong-omongan kosong belaka tiada paksaan jika kamu mau baca!! hanya untuk aku meluahkan sedikit rasa ngee... ^_^

2 ulasan:

kay_are berkata...

kalau dah xnak update tu memang macam2 penyakit datang.. =P

Sharienz Sz berkata...

**haha** betul tu kr setuju :)

xnak update malas la tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...